Kövess minket!
  
     

Néhány szó a hősugárzókról

Néhány szó a hősugárzókról
2014, június 4.

Ha nyaralni indul, és fél a hűvös időjárástól, esetleg kicsi nyaralója, vagy garázsa túl hideg, a hősugárzó megfelelő választás lehet, amennyiben a hatékony, célirányos és gazdaságos fűtés a cél. Ha unja, hogy mindig sokat kell várni, míg felmelegszik a helyiség, akkor nincs gyorsabb megoldás a hősugárzóknál. Az új fűtési rendszer telepítése miatt szükséges nagyobb átalakítás terhe is a hősugárzók mellett szól, hiszen itt szó sincs ilyesmiről, könnyen kezelhető és mobil eszközről van szó.

A hősugárzó környezetbarát fűtési eljárás, mivel árammal működik, nem termel mellékterméket, az elégett anyagok nem jutnak a levegőbe a környezetet szennyezve. Akkor is ideális lehet a hősugárzó alkalmazása, ha nem hagyományos helyiségeket kell befűteni, hanem például kültéri teraszt.

A hősugárzók kiválóan alkalmasak szabadtéri fűtésre, esetleg sátorozáskor, nyaralókba. Napjaink szeszélyes időjárása miatt a nyaralás elengedhetetlen kelléke, hiszen nem tudhatjuk, mikor szól közbe a hűvös idő.

Léteznek fali hősugárzók, állványos hősugárzók, fali karos hősugárzók és függeszthető hősugárzók is, így mindenki megtalálhatja a számára legpraktikusabb megoldást.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyébkazántípusok2
Érdekességek a kondenzációs gázkazánokról

Amennyiben kazánra van szüksége, kiváló lehetőség lehet a kondenzációs gázkazán, mely egy többfunkciós eszköz. Alkalmas fűtésre, valamint használati meleg víz...

Close