Kövess minket!
  
     

A pellet fűtés számtalan előnye

A pellet fűtés számtalan előnye
2016, december 1.

Minden téli időszak nagy problémája a fűtés, legyen szó a technológiáról vagy az árakról. A gázzal való fűtés helyett egyre népszerűbbé válnak a kazánok és a kályhák, melyek tüzelőanyagaként a klasszikus farönkökön kívül másféle, költséghatékonyabb fűtési lehetőségekkel is élhetünk, ilyen például a pellet fűtés.

Először is tisztázzuk mi is az a pellet tüzelőanyag: faforgácsból vagy fűrészporból készült pellet formájú anyag, mely a tűzifánál is népszerűbb fűtőanyag az otthonokban. A pellet tüzelőanyagot erre specializálódott pellet kályhákban lehet elégetni. A pellet fűtés egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül kényelmes, mivel fejlett technológiájának köszönhetően könnyen kezelhető, ráadásul környezetbarátabb a fafűtésnél. Jobb égési hatásfokot érhetünk el pellet tüzelőanyag használatával, és a káros anyag kibocsátását a minimálisra csökkenthetjük. Mivel a fapellet egyfajta újrahasznosítás révén készül, vásárlásával nem károsítjuk Földünk növényvilágát, ráadásul nagyon könnyen beszerezhető, akár helyi gyártóktól is. A pellet fűtés kifejezetten költséghatékony, olcsóbb a szénnél, a gáznál és az elektromos fűtésnél is.

A fa égésének a legnagyobb problémája, hogy annyi szén-dioxidot enged a levegőbe, amennyit a növény élete során elszívott, így rendkívül károsítja a környezetet. A pellet tüzelőanyagnál ez a probléma nem áll fenn, így használatával védjük az atmoszférát is. A pellet fűtés rengeteg, a fafűtéssel járó munkát (például fadarabolás) spórol meg, és még az égési hatásfoka is magasabb.

Ha szeretne olcsóbban és környezettudatosan fűteni, váltson pellet fűtésre! Pellet kályha, pellet kazán, vagy pellet tüzelőanyag vásárlásához forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.dspellet.eu webcímre, ahol többet megtudhat cégünkről és megtekintheti termékeinket is! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70/949-39-49-es telefonszámon, illetve az info@dsenergia.eu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
vegyestüzelésűkazán2
Néhány szóban a vegyes tüzelésű kazánokról

Kazánokra mindig szükség van, hiszen napjaink kiszámíthatatlan időjárásában bármikor beköszönthet a hűvös, esős idő, és ilyenkor jobb egy fűtött lakásból...

Close